Kajakkimeloja Kanotisten Johannes Barsk tävlar i kanotracing för Skellefteå Kanotklubb och är med i svenska landslaget som K4 kanotist. Han har deltagit i flera internationella tävligar bl.a. sommarn 2007 var K4:an i final vid VM i Duisburg.

Jag utvecklar och designar Johannes hemsidor.

Jag skapade hemsidan för textilkonstnären Irja Närvänen.

Tovade äpplen och höstblommor
Isblommor och silverglans
Koppar och ryaväv
Sagoland och fjärilarJag skapade hemsidor för Bufast i Bureå. Bufast AB hyr ut kontors- och affärslokaler i Bureå.
     Designade även webbsidor för Eu-Krankonsulten Mekanik AB. Företaget arbetar med utrustningar till lastfordon och kranar dvs. med försäljning och service av kranar och lastväxlare. Företaget gör även markarbeten för grönområden, infarter, plattsättning, fjärvärme, fiberoptik och stängsel.

Jarkko 50 vuottaByBo kotisivut Skapade hemsidor för Byrå Bothnia AB. Webbplatsen hade sidor för kalendarium och fotoalbum, samt lösenordsskyddade sidor för uppdatering av nyheter.
     Byrå Bothnia arbetade med att möjliggöra en ständig utveckling, genom att utbilda kundens personal inom projektarbete, gruppsamverkan, ekonomi och marknadsföring.

Hulkoffgården När Hulkoffgården AB - Butiken på Landet bestämde sig för att satsa på internet, skapade jag de första hemsidorna för företaget.
"Jag trivs med mina hemsidor" tyckte Pia Hulkoff
"De är både konstnärliga och tekniska!"

Utvecklade företagsregistret med databasdesign i BurePortal projektet. Samarbetet fortsatte och portalen fick ett helt nytt utseende. När portalen bytte webbhotell anpassade jag tillämpningen systemmässigt till den nya miljön.

Arkiv system
Bure Aktiebolags dokumentarkiv är från 1796 till 1992.
Utvecklade dokumenthanteringssystemet och webbsidor i Bure Arkiv projeket. Databastillämpningen underlättar sökningar i dokumentarkivet och katalogen över arkivet kan ses på hemsidan.